Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Pīrādziņi, bulciņas, smalkmaizītes |
Kēksiņi ar ērkšķogām
Sastāvdaļas milti - 2 glāzes Pagatavošana Izkausē sviestu un nedaudz padzesē. Olu dzeltenumiem pievieno cukuru, saputo. Olu baltumus saputo stingrās putās. Saputotajiem olu dzeltenumiem pievieno izkausēto sviestu, krējumu un samaisa. Tad pievieno saputotos olu baltumus un samaisa. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, iesijā olu masā, samaisa mīklu. Ērkšķogām nogriež astītes, nomazgā, nosusina. Pievieno mīklai un samaisa. Lej mīklu cepamajās formiņās. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 190°C apmēram 25-30 minūtes. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 777 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |