Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Pīrādziņi, bulciņas, smalkmaizītes |
Sastāvdaļas 6 porcijām Mīklai Pildījumam Pagatavošana Vistas gaļu liek katliņā, pielej ūdeni, pievieno lauru lapu, smaržīgos piparus un vāra 20 minūtes. Izvārīto gaļu sagriež mazos gabaliņos vai samaļ. Tad pievieno sāli, piparus (pēc garšas), pielej 2 ēdamkarotes vistas buljona un samaisa viendabīgu masu. Pagatavo mīklu. Biezpienam pievieno kefīru un sablendē. Saputo olu dzeltenumus, pievieno biezpiena masu, kliju miltus, sāli un saputo. Olu baltumus saputo stingrās putās un iecilā mīklā. Lej mīklu silikona kēksiņu formās, apmēram 2/3 no tilpuma. Liek virsū vistas masu un nosedz ar mīklu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 20 minūtes. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 979 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |