Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Pīrādziņi, bulciņas, smalkmaizītes |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam ola pārsmērēšanai Pagatavošana Iesijā bļodā miltus, pievieno, olu, saulespuķu sēklas, magoņu sēklas, sāli, piparus, eļļu, ūdeni un samīca mīklu. Ietin pārtikas plēvē un liek ledusskapī. Tikmēr pagatavo pildījumu. Nomizo sīpolu, sagriež pusgredzenos vai kubiciņos. Šampinjonus nomazgā, nosusina un sagriež šķēlītēs. Notīra ķiploka daiviņu. Ber visu uz pannas, pievieno olīveļļu, sāli, piparus un viegli apcep, līdz kļūst zeltaini brūni. Tad izrullē mīklu un sagriež apmēram 15x15 cm kvadrātos. Bļodiņā sakuļ olu un apsmērē mīklas kvadrātus. Liek pildījumu, saloka stūrīšus un rūpīgi saspiež maliņas. Plātī klāj cepamo papīru, kārto pīrādziņus un pārsmērē ar sakultu olu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 25-30 minūtes, līdz zeltaini brūni. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 415 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |