Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Ruletes |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam 1 olas dzeltenums pārsmērēšanai pūdercukurs pārkaisīšanai Pagatavošana Miltiem pievieno olu, sāli, pielej ūdeni, sāls un samīca mīklu. Saveļ mīklas bumbu, pārsmērē ar eļļu, atstāj uz 30 minūtēm. Rozīnēm uzlej 4 ēdamkarotes ruma un ļauj uzbriest. Nomizo ābolus, izņem serdes, sagriež ļoti plānās šķēlītēs un aplaista ar citronu sulu. Mīklu izrullē, cik vien iespējams plānu. Kārto uz mīklas ābolu šķēlītes, uzkaisa rozīnes, mandeles, cukuru, kanēli un satin ruleti. Plātī klāj cepampapīru, liek ruleti, pārsmērē ar sakultu olas dzeltenumu un virsu dažās vietās sadursta ar dakšiņu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 190°C apmēram 40 minūtes. Izcepto strūdeli pārkaisa ar pūdercukuru. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 794 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |