Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Ruletes |
Ātrā biezpiena ogu rulete ar marcipānu
Sastāvdaļas Biskvītam Pildījumam Pagatavošana Olas saputo ar cukuru. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, sāli un iesijā olu masā. Vēlreiz visu saputo. Cepamajā formā klāj cepampapīru, lej mīklu un izlīdzina. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 190°C apmēram 10 minūtes. Tikmēr pagatavo pildījumu. Ogas samaisa ar cukuru. Biezpienu sablendē, pievieno ogu masu, sasmalcinātu marcipānu un samaisa viendabīgu masu. Izceptajam biskvītam noņem cepampapīru, pārsmērē ar pildījumu un sarullē. Pārkaisa ar pūdercukuru. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 693 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |