Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Ruletes |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam Pagatavošana Sākumā izvāra rabarberu ievārījumu pildījumam. Nomizo rabarberus un sagriež gabaliņos. Uzlej ūdeni, pievieno cukuru liek uz uguns un vāra, līdz veidojas pietiekami bieza masa. Izvārīto ievārījumu atdzesē. Cep biskvītu. Atdala olu dzeltenumus, pievieno cukuru un saputo. Pievieno vaniļas ekstraktu, samaisa. Miltus sajauc ar cieti, iesijā olu masā un samaisa. Olu baltumus saputo stingrās putās un lēnām iecilā mīklā. Plātī klāj cepampapīru, ietauko un lej mīklu.
Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 15-20 minūtes. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti. Izcepto biskvītu sarullē un atdzesē. Atdzesētajam biskvītam noņem cepampapīru, pārsmērē ar rabarberu ievārījumu, sarullē un pārkaisa ar pūdercukuru. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 2103 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |