Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Ruletes |
Sastāvdaļas Mīklai Krēmam Dekorēšanai Pagatavošana Atdala olu dzeltenumus, pievieno cukuru un saputo. Pievieno vaniļas ekstraktu, samaisa. Miltus sajauc ar cieti, iesijā olu masā un samaisa. Olu baltumus saputo stingrās putās un lēnām iecilā mīklā. Plātī klāj cepampapīru, ietauko un lej mīklu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 15-20 minūtes. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti. Izcepto biskvītu sarullē un atdzesē. Pagatavo krēmu. Sviestu saputo stingrās putās. Turpinot putot, pakāpeniski pievieno vārīto iebiezināto pienu, dažas pilītes vaniļas ekstrakta un saputo viendabīgu masu. Atdzesētajam biskvītam noņem cepampapīru, smērē krēmu un sarullē. Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi, pievieno saldo krējumu, samaisa viendabīgu masu. Pārlej ruleti un pārkaisa ar sarīvētu šokolādi. Liek uz stundu ledusskapī sastīvēt. Kad šokolādes glazūra sastīvējusi, ar atlikušo krēmu dekorē ruleti un liek vēl uz stundu ledusskapī sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1103 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |