Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Ruletes |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam Pagatavošana Nomizo ķirbi un sarīvē uz rupjās rīves. Olām pievieno cukuru un saputo. Miltus sajauc ar kanēli, cepamo pulveri, sāli. Iesijā olu masā un samaisa. Pievieno sarīvēto ķirbi un samaisa mīklu. Cepamajā formā klāj cepampapīru, lej mīklu un izlīdzina. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 20-25 minūtes. Izcepto biskvītu sarullē un atdzesē. Pagatavo krēmu. Krēmsieram pievieno mīkstu sviestu, pūdercukuru, vaniļas cukuru un saputo. Beigās pievieno sasmalcinātus riekstus un samaisa. Atrullē biskvītu, uzmanīgi noņem cepampapīru. Pārsmērē ar krēmu un sarullē. Ar nazi aplīdzina ruletes galus un pārkaisa ar pūdercukuru. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 792 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |