5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Ruletes

Rulete ar biezpiena krēmu ''Baltais eņģelis''

Sastāvdaļas

Biezpiens - 200 g
Olas - 5 gab.
Cukurs - 5 ēdamkarotes
Milti - 5 ēdamkarotes
Kondensētais piens ar cukuru - 1 bundžiņa
Skābs krējums - 100 g
Citrons - 1 gab.
pūdercukurs

Pagatavošana

Olu dzeltenumus saputo, pievieno miltus un samaisa. 

Olas baltumiem pievieno cukuru un saputo stingrās putās, lēnām iecilā mīklā. 

Pannā klāj cepamo papīru, lej mīklu un vienmērīgi izlīdzina. 

Cep 180°C apmēram 15 minūtes. 

Izceptajam biskvītam noņem papīru un vēl siltu sarullē.

Pagatavo pildījumu.
Biezpienu izberž caur sietu, pievieno skābo krējumu, kondensēto pienu ar cukuru, sarīvētu citrona miziņu un samaisa vienveidīgā masā. 

Smērē krēmu uz biskvīta un sarullē.  Beigās pārkaisa ar pūdercukuru.

Lai labi garšo!

Kategorija: Ruletes | Pievienoja: egro (29.12.2019)
Skatījumu skaits: 598 | Atslēgvārdi: Ruletes | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0