Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Ruletes |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam tumšā šokolāde dekorēšanai - 100 g Pagatavošana Cepam biskvītu. Tad iesijā miltus un samaisa mīklu. Cepamajā formā klāj cepampapīru un lej mīklu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200°C apmēram 15-20 minūtes. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti. Izcepto biskvītu sarullē, ietin dvielītī un ļauj atdzist. Tikmēr pagatavo krēmu. Virtuves kombainā sasmalcina halvu, pievieno skābo krējumu un saputo. Atrullē atdzesēto ruleti, uzmanīgi noņem papīru, pārsmērē krēmu un sarullē. Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi un dekorē ruleti. Ja vēlas, ruleti, pirms dekorēšanas, pārklāj ar cukura glazūru. Bet ir gardi arī bez glazūras. Liek ruleti uz 3-4 stundām ledusskapī sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 664 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |