Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Ruletes |
Sastāvdaļas Mīklai Krēmam Pagatavošana Olām pievieno cukuru, vaniļas cukuru un saputo. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, iesijā olu masā un labi samaisa. Trešo daļu mīklas lej atsevišķā bļodiņā, pievieno kakao un samaisa. Cepamajā pannā klāj cepampapīru, lej gaišo mīklu un izlīdzina. Pa virsu ar karoti liek tumšo mīklu un ar koka irbulīti brīvi izlīdzina. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 20 minūtes. Izcepto biskvītu sarullē un ļauj atdzist. Pagatavo krēmu. Mīkstu sviestu saputo. Pakāpeniski pievieno iebiezināto pienu un turpina putot, līdz veidojas krēmīga masa. Atrullē biskvītu, noņem cepampapīru, smērē krēmu un sarullē ruleti. Liek vēsumā sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1934 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |