Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Ruletes |
Sastāvdaļas olas - 6 gab. Pagatavošana Atdala olbaltumus no dzeltenumiem. Olbaltumiem pievieno šķipsniņu sāls un saputo stingrās putās. Saputo olu dzeltenumus ar cukuru un vaniļas cukuru. Saputotajos dzeltenumos iecilā izsijātus miltus, 1/3 daļu no saputotajiem baltumiem un tad iecilā pārējo baltumu. Cepamajā pannā klāj cepamo papīru un ieziež ar sviestu. Biskvīta masu izklāj uz pannas un izlīdzina. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 220ºC apmēram 10 minūtes. Kad biskvīts izcepies, to karstu izmet uz uz galda virsmas. Uzmanīgi noņem cepamo papīru. Ja pilda ar ievārījumu, tad pildījumu ziež uzreiz, kamēr biskvīts karsts, un satin. Ja pildījumā būs putukrējums vai kāds krēms, tad vispirms biskvītu satin rullītī, atdzesē to, tad attin vaļā, sapilda ar krēmu un aiztin atkal ciet. Svarīgi sarullēt biskvītu vēl tad kad tas ir karsts, jo auksts biskvīts nerullējas, bet gan plīst. Lai labi garšo!
| |
Skatījumu skaits: 695 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |