5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Sāļie pīrāgi

Biezpiena pīrāgs ar vistas fileju un cukini

Sastāvdaļas

2 vistas filejas
2 cukini - 600 g
biezpiens 250 g
Džiugas siers - 150 g
2 olas
1 sīpols
ķiploki - 2 daiviņas
saldais krējums - 100 ml
milti - 2 ēd.k.
olīveļļa cepšanai - 2 ēd.k.
timiāns - 1 tējk.
sāls, melnie pipari (pēc garšas)

Pagatavošana

Vistas fileju izvāra un sagriež nelielos gabaliņos.

Sīpolus notīra, sagriež pusgredzenos, smalki sasmalcina ķiplokus, ber uz pannas, pievieno olīveļļu un apcep uz vidējas uguns.

Cukini sagriež plānos pusgredzenos, pievieno apceptajiem sīpoliem un sautē apmēram 5-10 minūtes.

Olas sakuļ ar sāli un pipariem.

Tad pievieno saldo krējumu, biezpienu, miltus un labi samaisa.

Pierīvē pusi siera, samaisa.

Beigās biezpiena masai pievieno apceptos cukini ar sīpoliem, vistas fileju, timiānu un samaisa.

Lej mīklu ietaukotā cepamajā formā.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 30 minūtes. Tad uzrīvē atlikušo sieru un cep vēl 10 minūtes.

Lai labi garšo!

Kategorija: Sāļie pīrāgi | Pievienoja: egro (14.08.2018)
Skatījumu skaits: 709 | Atslēgvārdi: Sāļie pīrāgi | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0