Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Sāļie pīrāgi |
Sastāvdaļas 4 porcijām Mīklai Pildījumam Pagatavošana Sviestu sagriež nelielos gabaliņos, iesijā miltus, pievieno sāli un saberž drupačās. Tad pievieno biezpienu, samaisa. Beigās pievieno olas dzeltenumu un samīca mīklu. Ietin pārtikas plēvē un liek uz 30 minūtēm ledusskapī. Pagatavo pildījumu. Biezpienam pievieno pienu, citrona sulu, olas baltumu un samaisa. Šķiņķi sagriež nelielos gabaliņos. Sagriež sīpollokus. Ietauko cepamās formiņas. Mīklu sadala četrās daļās, liek cepamajās formiņās, veido maliņas. Liek virsū sagriezto šķiņķi, pārkaisa ar lociņiem un pārklāj ar biezpiena masu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 35 minūtes. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 826 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |