Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Sāļie pīrāgi |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam Pagatavošana Miltus sajauc ar sāli, pievieno aukstu sviestu un saberž drupačās. Pielej aukstu ūdeni un samīca mīklu. Ietin pārtikas plēvē un liek uz 30 minūtēm ledusskapī. Tikmēr pagatavo pildījumu. Sagriež šķiņķi, šampinjonus un apcep. Spinātus applaucē ar karstu ūdeni un nosusina. Tomātus sagriež šķēlītēs. Atdzesēto mīklu izrullē, klāj cepamajā formā un veido maliņas. Pamatu sadursta ar dakšiņu, liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200°C desmit minūtes. Uz izceptā pamata kārtām liek spinātus, šķiņķi, sēnes, tomātus. Olas sakuļ ar pienu, pārlej pildījumu un pārkaisa ar sarīvētu sieru. Liek cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 25-30 minūtes. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1103 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |