5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Sāļie pīrāgi

Kišs ar tītara gaļu un sēnēm

Sastāvdaļas

Mīklai
milti - 200 g
sviests - 100 g
šķipsniņa sāls
auksts ūdens - 2 ēd.k.

Pildījumam
tītara gaļa - 200 g
sēnes - 200 g
1 sīpols
2 olas
saldais krējums - 100-150 ml
siers - 50 g
sāls, pipari

Pagatavošana

Aukstu sviestu sakapā ar nazi, pievieno miltus, sāli un saberž drupačās. Tad pievieno divas ēdamkarotes ledaini auksta ūdens un samīca mīklu.

Mīklu klāj cepamajā formā, veido maliņas un liek uz 20-30 minūtēm ledusskapī.

Tikmēr pagatavo pildījumu. Tītara gaļu un sēnes sagriež gabaliņos, sīpolu nelielos kubiciņos. Lej pannā eļļu un visu apcep.

Liek pildījumu cepamajā formā un cep cepeškrāsnī 180°C apmēram 15 minūtes. Tad olas sakuļ ar saldo krējumu un garšvielām, pārlej pīrāgu, uzrīvē sieru un cep vēl apmēram 15 minūtes.

Lai labi garšo!

Kategorija: Sāļie pīrāgi | Pievienoja: egro (07.03.2019)
Skatījumu skaits: 677 | Atslēgvārdi: Sāļie pīrāgi | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0