Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Sāļie pīrāgi |
Kišs ar tītara gaļu un sēnēm
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam Pagatavošana Aukstu sviestu sakapā ar nazi, pievieno miltus, sāli un saberž drupačās. Tad pievieno divas ēdamkarotes ledaini auksta ūdens un samīca mīklu. Mīklu klāj cepamajā formā, veido maliņas un liek uz 20-30 minūtēm ledusskapī. Tikmēr pagatavo pildījumu. Tītara gaļu un sēnes sagriež gabaliņos, sīpolu nelielos kubiciņos. Lej pannā eļļu un visu apcep. Liek pildījumu cepamajā formā un cep cepeškrāsnī 180°C apmēram 15 minūtes. Tad olas sakuļ ar saldo krējumu un garšvielām, pārlej pīrāgu, uzrīvē sieru un cep vēl apmēram 15 minūtes. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 677 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |