5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Sāļie pīrāgi

Neapoles gaļas pīrāgs

Sastāvdaļas

kartupeļi - 450 g
gaļa - 350 g
sīpoli
sāls 
pipari 
majonēze - 250 g
3 olas
cepamais pulveris - 2 ēd.k.
milti - 350 g

Pagatavošana

Sagriež nelielos gabaliņos kartupeļus, sīpolus un gaļu. Recepti variet pielāgot savai garšai, kā arī variēt ar sastāvdaļām. Ja liksiet cūkgaļu, būs viena garša, ja izvēlēsieties vistas gaļu, būs mazliet citāda garša.

Pievieno sāli, piparus (pēc garšas), visu sajauc. Pildījums gatavs!

Krējumam pievieno majonēzi, olas un samaisa.

Miltus sajauc ar cepamo pulveri, pievieno krējuma masai un sajauc ne pārāk biezu mīklu.

Ietauko cepamo formu ar noņemamām malām un lej pusi mīklas.

Tad klāj pildījumu un pa virsu atlikušo mīklu.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 1 stundu.

Lai labi garšo!

Kategorija: Sāļie pīrāgi | Pievienoja: egro (01.02.2021)
Skatījumu skaits: 478 | Atslēgvārdi: Sāļie pīrāgi | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0