Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Sāļie pīrāgi |
Sastāvdaļas kārtainā mīkla - 500 g Pagatavošana Gaļu sagriež nelielos gabaliņos. Liek uz pannas un apcep eļļā. Tad pievieno sagrieztu ķiploku, sīpolu un paprikas pulveri. Beigās pievieno sagrieztu papriku un tomātus, sāli un piparus. Mīklas plāksnes liek vienu aiz otras tā, lai vienas plāksnes maliņa ir nedaudz uzlikta otrai virsū un lai no trim saldētās mīklas plāksnēm kopā var izrullēt lielu garenu plāksni. Vietu, kur plāksnes pārklājas, nosmērē ar olu un izrullē. Mīklas viducī liek apcepto gaļas pildījumu, pārkaisa ar rīvētu sieru. Mīklas plāksnes malas iegriež, lai veidojas apmēram 3 cm platas strēmeles. Tad mīklas strēmeles no abām pusēm pamīšus liek pāri pildījumam, lai veidojas pīne. Pīrāgu pārsmērē ar olu, liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 190°C apmēram 25 min. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 741 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |