Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Sāļie pīrāgi |
Sāļais pīrāgs ar brinzu un tomātiem
Sastāvdaļas auzu pārslu milti - 100 g Pagatavošana Auzu pārslu miltiem pielej eļļu, vārošu ūdeni un samīca mīklu. Saveļ bumbu, ietin pārtikas plēvē un liek uz 40 minūtēm ledusskapī. Biezpienam pievieno brinzu, olas, ķiplokus, zaļumus un sablendē. Nomazgā tomātus un sagriež šķēlītēs. Izrullē mīklu, klāj cepamajā formā ar noņemamām malām un veido maliņas. Lej pildījumu, izlīdzina un kārto virsū tomātu šķēlītes. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 30 minūtes. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 562 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |