Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Sāļie pīrāgi |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam Pagatavošana Miltiem pievieno olas dzeltenumu, olīveļļu, sāli, kefīru un samīca elastīgu mīklu. ietin pārtikas plēvē un liek uz 30 minūtēm ledusskapī. Brokoli noskalo, liek katliņā un vāra 5 minūtes. Tad izceļ no katliņa un sadala rozetēs. Atdzesēto mīklu izrullē, apmēram 3 mm biezumā, klāj cepamajā formā, veido maliņas. Pamatu sadursta ar dakšiņu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 8-10 minūtes. Tikmēr pagatavo pildījumu. Ricotta sieram pievieno olu, olas baltumu, kefīru, sāli, piparus un sablendē. Lej uz izceptā pamata, kārto virsū brokoļus un pārlaista ar olīveļļu. Liek atpakaļ cepeškrāsnī un cep 160°C apmēram 30 minūtes. Izcepto pīrāgu atdzesē un liek uz pāris stundām ledusskapī. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 912 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |