Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Sāļie pīrāgi |
Sastāvdaļas baltmaize Pagatavošana Nobriedušu baltmaizi sagriež nelielos kubiciņos. Olām pievieno pienu, sāli, piparus un sakuļ. Cepamajā formā ar noņemamām malām klāj cepampapīru. Sagrieztos baltmaizes kubiciņus labi apmērcē sakultajā olu masā un kārto cepamajā formā, lai veidojas pīrāga pamats un maliņas. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 10 minūtes, līdz veidojas zeltaina maliņa. Tikmēr paprikai izņem sēklas un sagriež plānās plāksnītēs, lai varētu sarullēt. Cukini arī sagriež plānās plāksnēs. Kad pīrāga pamats apcepies, uz cukini plāksnes liek paprikas plāksni, sarullē un kārto uz izceptā pamata. Sakultajai olu masai pievieno sarīvētu sieru, dilles, samaisa un pārlej pīrāgu. Liek atpakaļ cepeškrāsnī un cep, līdz olu masa sarecējusi. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 608 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |