Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Sāļie pīrāgi |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam Pagatavošana Aukstu sviestu sagriež gabaliņos. Miltus sajauc ar sāli un pipariem, pievieno sviestam un saberž drupačās. Pierīvē sieru un samīca viendabīgu masu. Pielej ledaini aukstu ūdeni, samīca mīklu un liek uz 30 minūtēm ledusskapī. Tikmēr pagatavo pildījumu. Nomizo ķirbi, izņem sēklas un sagriež nelielos gabaliņos. Samaļ gaļu, liek uz pannas, pievieno ķirbjus, sasmalcinātu sīpolu, ķiploku, sāli, piparus un apcep. Atdzesēto mīklu sadala divās daļās un izrullē. Vienu izrullēto mīklas plāksni klāj cepamajā formā, veido maliņas. Apceptajai gaļas masai pievieno sasmalcinātu ingveru, samaisa un liek uz mīklas. Klāj virsū otro mīklas plāksni, saspiež maliņas un virsu vietām sadursta ar dakšiņu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 40-45 minūtes. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 762 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |