Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Sāļie pīrāgi |
Strūdele no pilngraudu miltiem ar ķirbju un zaļumu pildījumu
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam Pagatavošana Miltus sajauc ar sāli, pievieno eļļu un samaisa. Pakāpeniski pievienojot ūdeni, mīca mīklu, līdz nelīp pie rokām. Saveļ mīklas bumbu, pārklāj ar dvielīti un ļauj 30 minūtes ''atpūsties''. Tikmēr pagatavo pildījumu. Nomizo ķirbi un sarīvē uz rupjās rīves. Sagriež smalki zaļumus, pievieno sarīvētajam ķirbim, pievieno sāli, piparus un samaisa. Izrullē mīklu, cik vien iespējams plānu. Liek virsū pildījumu, sarullē, aizloka un saspiež maliņas. Liek uz plāts, sakuļ olas dzeltenumu un pārsmērē ruleti. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 45 minūtes. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 517 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |