Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Siera kūkas |
Sastāvdaļas Pamatam Pildījumam Pagatavošana Sasmalcina cepumus, pievieno izkausētu sviestu un samaisa. Cepamajā formā ar noņemamām malām klāj cepampapīru, klāj cepumu masu un viegli pieblietē. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 175°C apmēram 10 minūtes. Tikmēr pagatavo pildījumu. Olām pievieno cukuru, saldo krējumu, apelsīnu sulu, liķieri un nedaudz uzputo ar putojamo slotiņu. Tad pievieno Maskarpone sieru, cieti un vēlreiz visu viegli saputo. Lej pildījumu uz izceptā cepumu pamata, liek atpakaļ cepeškrāsnī un cep apmēram stundu. Tad izslēdz cepeškrāsni, atver durtiņas un ļauj kūkai stundu lēnām atdzist. Pēc tam kūku pilnībā atdzesē un liek uz vairākām stundām ledusskapī sastīvēt. Atdzesēto kūku izceļ no cepamās formas, dekorē ar apelsīnu šķēlītēm, šokolādi un fizāļiem. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1765 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |