5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Siera kūkas

Auzu pārslu siera kūka

Sastāvdaļas

auzu pārslas - 100 g
medus - 4 ēd.k.
saulespuķu sēkliņas - 4 ēd.k.
Maskarpone siers - 250 g
biezpiens - 400 g
baltā šokolāde - 100 g
1 ola
sviests - 50 g

Pagatavošana

Auzu pārslām pievieno saulespuķu sēkliņas, medu un samaisa.

Pannā izkausē sviestu, pievieno auzu pārslu masu un nedaudz apgrauzdē.

Klāj cepamajā formā, vienmērīgi izlīdzina, liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 10 minūtes.

Tikmēr pagatavo pildījumu. Biezpienu samaisa ar Maskarpone sieru. Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi, pievieno biezpiena masai un samaisa. Beigās pievieno olu, samaisa.

Klāj biezpiena pildījumu uz izceptā auzu pārslu pamata, liek atpakaļ cepeškrāsnī un cep vēl 25-30 minūtes. 

Izcepto siera kūku atdzesē un liek uz 8 stundām ledusskapī.

Lai labi garšo!

Kategorija: Siera kūkas | Pievienoja: egro (04.04.2018)
Skatījumu skaits: 1006 | Atslēgvārdi: Siera kūkas | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0