Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Siera kūkas |
Sastāvdaļas Pamatam Pildījumam Dekorēšanai Pagatavošana Cepumus sasmalcina, pievieno kakao, pūdercukuru un samaisa. Beigās pievieno izkausētu sviestu un samaisa. Klāj tortes formā ar noņemamām malām, veido nelielu maliņu un nedaudz pieblietē. Liek uz 20 minūtēm ledusskapī. Tikmēr pagatavo pildījumu. Balto šokolādi sasmalcina un izkausē karstā ūdens peldē. Mascarpone sieram pievieno pūdercukuru, olas, sarīvētu citrona miziņu, sarīvētu apelsīna miziņu, citrona sulu, vaniļas esenci un labi saputo. Beigās pielej izkausēto šokolādi un vēlreiz saputo, līdz veidojas viendabīga masa. Siera pildījumu klāj uz cepumu pamatnes, liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 160°C apmēram 30-35 minūtes. Kad torte izcepusies, izslēdz cepeškrāsni un atstāj turpat uz stundu lēnām atdzist. Tad izņem no cepeškrāsns, pilnībā atdzesē, izņem no cepamās formas un liek uz 8 stundām ledusskapī. Atdzesēto torti dekorē ar sarīvētu šokolādi. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 876 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |