Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Siera kūkas |
Sastāvdaļas Pamatam Pildījumam Pagatavošana Miltus sajauc ar pūdercukuru un cepamo pulveri. Pievieno aukstu sviestu un saberž drupačās. Tad pievieno olu dzeltenumus, vienu ēdamkaroti auksta ūdens un samīca mīklu. Ietin pārtikas plēvē un liek uz 30 minūtēm ledusskapī. Cepamajā formā klāj cepampapīru, liek mīklu formā, veido nelielu maliņu un sadursta ar dakšiņu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 10-15 minūtes. Pagatavo pildījumu. Krēmsieram pievieno pūdercukuru, vaniļas cukuru saputo. Tad pievieno nedaudz uzputotas olas un samaisa. Nomizo banānus, sablendē, pievieno siera masai un visu saputo. Lej pildījumu uz izceptā biskvīta, liek cepeškrāsnī un cep 175°C apmēram stundu un 15 minūtes. Izcepto siera kūkai 15 minūtes ļauj lēnām atdzist turpat izslēgtā cepeškrāsnī, tad izņem no krāsniņas, atdzesē pilnībā un liek vismaz uz 3 stundām ledusskapī. Pirms pasniegšanas pārlej ar izkausētu šokolādi. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 843 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |