Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Siera kūkas |
Sastāvdaļas Pamatnei Pildījumam biezpiens - 400 g Pagatavošana Želatīnam uzlej 100 ml auksta ūdens un atstāj uzbriest. Cepumus sasmalcina, uzlej pienu, izkausētu sviestu un samaisa. Ņem tortes formu ar noņemamām malām, klāj cepamo papīru, liek cepumu masu, mazliet pieblietē un liek ledusskapī sastīvēt. Biezpienu izberž caur sietu, pievieno izkausētu medu, krējumu, sarīvētu citrona miziņu un uzputo. Saldajam krējumam pievieno pūdercukuru, vaniļas cukuru un saputo. Karstā ūdens peldē izkausē želatīnu. Nomizo banānus, sablendē, pievieno izkausēto želatīnu un samaisa. Biezpiena masai pievieno putukrējumu, banānu biezeni un mazliet uzputo. Klāj uz tortes pamatnes un liek uz pāris stundām ledusskapī sastīvēt. Kad torte sastīvējusi, dekorē ar cepumu drupačām, griežam gabaliņos un cienājamies. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 721 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |