Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Siera kūkas |
Sastāvdaļas Pamatam Pildījumam Pagatavošana Sasmalcina cepumus, pievieno mīkstu sviestu un samaisa viendabīgu masu. Klāj cepamajā formā, veido maliņas un nedaudz pieblietē. Izspiež citrona sulu un liek uz 5 minūtēm ledusskapī. Saputo saldo krējumu stingrās putās. Pievieno iebiezināto pienu un samaisa ar putojamo slotiņu (neputojot, bez miksera!). Beigās pielej citrona sulu un samaisa ar putojamo slotiņu (neputojot, bez miksera!). Klāj pildījumu uz cepumu pamata un izlīdzina. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C tieši 8 minūtes, vairāk nav nepieciešams. Ievērojiet precīzi pagatavošanas recepti, tas ir svarīgi! Izcepto torti atdzesē istabas temperatūrā un liek uz 12! stundām ledusskapī sastīvēt. Gatavo torti dekorē ar karameles glazūru, bet var pasniegt arī bez glazūras. Būs garšīgi. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1069 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |