Sastāvdaļas
cepumi - 200 g
sviests - 100 g
jogurts - 500 g
saldais krējums - 300 ml
želatins - 30 g
Philadelphia siers - 1 paciņa
zaļās tējas pulveris - 2 tējk.
Pagatavošana
Cepumus sasmalcina, pievieno izkausētu sviestu un samaisa.
Klāj tortes formā ar noņemamām malām un nedaudz pieblietē.
Želatīnam uzlej 80 ml auksta ūdens un ļauj uzbriest.
Saputo saldo krējumu.
Jogurtam pievieno, Philadefijas sieru, putukrējumu un samaisa.
Karstā ūdens peldē izkausē želatīnu, nedaudz padzesē, pievieno jogurta masai un samaisa.
Klāj pusi pildījuma uz cepumu pamata.
Atlikušajam jogurta pildījumam pievieno zaļās tējas pulveri, samaisa un klāj uz baltās jogurta kārtas.
Liek ledusskapī uz 5 stundām sastīvēt.
Lai labi garšo!
|