Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Siera kūkas |
Sastāvdaļas Pamatnei Pildījumam Pagatavošana Gatavo kūkas pamatni. Iegūto masu ber cepamajā formā, izlīdzina un pieblietē. Gatavo pildījumu. Kazas sieram pievieno cukuru, vaniļas cukuru, citrona miziņu, citronu sulu un maisa līdz veidojas viendabīga, krēmīga masa. Olām atdala dzeltenumus no baltumiem. Olas dzeltenumus pakāpeniski pievieno siera masai un samaisa. Olbaltumus saputo stingrās putās un iecilā siera masā. Liek pildījumu uz kūkas cepumu pamata. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 170°C apmēram 40 minūtes. Izslēdz cepeškrāsni, bet kūku vēl 15 minūtes atstāj cepeškrāsnī. Izcepto kūku atdzesē un liek ledusskapī sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 635 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |