Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Siera kūkas |
Sastāvdaļas Pamatam Pildījumam šokolāde dekorēšanai Pagatavošana Ķirbi nomizo, sagriež gabaliņos, uzlej ūdeni un vāra mīkstus. Izvārītos ķirbjus atdzesē. Želatīnam uzlej 100 g auksta ūdens un atstāj uzbriest. Izvārītajiem ķirbjiem nolej ūdeni un sablendē. Pievieno maskarpone sieru, pūdercukuru un saputo ar mikseri. Kamēr gatavo tortes pamatni, liek ledusskapī. Cepumus sasmalcina virtuves kombainā, pievieno izkausētu sviestu un samaisa. Tortes formā ar noņemamām malām klāj cepampapīru, liek cepumu masu un viegli pieblietē. Uzbriedināto želatīnu izkausē karstā ūdens peldē un nedaudz atdzesē. Saputo saldo krējumu, pievieno siera-ķirbju masai un samaisa. Beigās pievieno želatīnu un viegli saputo. Lej pildījumu uz tortes pamatnes, izlīdzina un liek uz 5-6 stundām ledusskapī sastīvēt. Šokolādi sarīvē uz smalkās rīves un dekorē torti. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 930 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |