Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Siera kūkas |
Sastāvdaļas Pamatam Pildījumam Mērcei Pagatavošana Gatavo tortes pamatu. Sasmalcina cepumus, pievieno kanēli, mīkstu sviestu un samaisa. Ietauko tortes formu ar noņemamām malām, klāj cepumu masu un viegli pieblietē. Mazliet uzputo maskarpone sieru, pievieno ķirbju biezeni, cukuru, vaniļas cukuru, olas un saputo. Pievieno kukurūzas cieti un samaisa. Lej uz tortes pamata, liek uz karsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 1 stundu. Kad torte izcepusies, izslēdz cepeškrāsni, mazliet atver cepeškrāsns durvis un ļauj lēnām atdzist. Atdzisušo torti pēc laika, uz pāris, stundām liek ledusskapī. Kad torte pilnībā atdzesēta, pagatavo karameļu mērci. Katliņā ielej mazliet piena, pievieno īrisus un, maisot, karsē uz nelielas uguns, līdz īrisi pilnībā izkusuši un veidojas viendabīga masa. Ļauj mērcei padzesēties, pārlej torti un var cienāties. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 670 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |