Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Siera kūkas |
Sastāvdaļas Ricotta siers - 450 g Glazūrai Pagatavošana Olām pievieno cukuru un saputo. Pievieno vaniļas cukuru, sarīvētu laima miziņu, kukurūzas cieti un labi samaisa. Pievieno Rikotta sieru, krēmsieru Filadelfija un sablendē viendabīgu, gludu masu. Plātī klāj cepampapīru, lej mīklu un vienmērīgi izlīdzina. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200°C apmēram 45 minūtes. Kad kūka izcepusies, pagatavo šokolādes glazūru. Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi, pievieno saldo krējumu un labi samaisa, līdz veidojas viendabīga masa. Lej šokolādes glazūru uz izceptās siera kūkas un liek ledusskapī sastīvēt vismaz uz 4 stundām, bet vislabāk uz visu nakti. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 596 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |