Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Siera kūkas |
Sastāvdaļas Pamatam Pildījumam Pagatavošana Sablendē cepumus, pievieno izkausētu sviestu, ja nepieciešams, pievieno 1 ēdamkaroti auksta ūdens, un samīca viendabīgu masu. Klāj cepumu masu cepamajā formā (22 cm), veido maliņas un liek uz 15 minūtēm ledusskapī. Tikmēr pagatavo pildījumu. Biezpienam pievieno krējumu, olas, vaniļas cukuru, sarīvētu apelsīna miziņu un sablendē. Tad pievieno medu, kukurūzas cieti un visu labi samaisa ar putojamo slotiņu. Izņem no ledusskapja cepamo formu, lej pildījumu un izlīdzina. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 45-50 minūtes. Izcepto kūku atdzesē un pārkaisa ar sarīvētu apelsīna miziņu. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 911 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |