5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Siera kūkas

Melleņu siera kūka ar Selgas cepumiem

Sastāvdaļas 


šokolādes cepumi "Selga" - 1½ paciņas
Filadelfijas siers - 600 g
sviests - 50 g
brūnais cukurs - 7 ēd.k.
želatīns - 1½ paciņas
saldais krējums 10% - 200 ml
0.5 l mellenes - ½ l
 
Pagatavošana
 
Želatīnu uzbriedina, kā teikts instrukcijā.
 
Izkausē sviestu. Blenderī sasmalcina cepumus.
 
Sajauc cepumus ar izkausētu sviestu, izbērt veidnē un kārtīgi pieplacina, veidojot līdzenu pamatu.
 
Sajauc sieru ar saldo krējumu un cukuru, saputo viendabīgu masu.
 
Uzbriedināto želatīnu izkausē karstā ūdens peldē, pievieno siera masai un labi samaisa. 
 
Pievieno mellenes, samaisa.
 
Lej siera masu uz cepumu pamata un izlīdzina. 
 
Liek uz pāris stundām ledusskapī sastīvēt. 

Lai labi garšo!

Kategorija: Siera kūkas | Pievienoja: egro (21.07.2021)
Skatījumu skaits: 467 | Atslēgvārdi: Siera kūkas | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0