Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Siera kūkas |
Sastāvdaļas Selgas cepumi - 150 g Pagatavošana Sasmalcina cepumus. Pievieno izkausētu sviestu, cukuru un labi samaisa. Cepamajā formā ar noņemamām malām klāj cepampapīru, klāj cepumu masu un veido nelielu maliņu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 20 minūtes. Izcepto kūkas pamatu atdzesē. 150 ml karsta ūdens izšķīdina vienu paciņu želejas un atdzesē. Filadelfijas sieram pievieno saldo krējumu, pienu, atdzesēto želeju un visu sablendē viendabīgā masā. Pievieno avenes, samaisa un lej uz cepumu pamata. Liek uz stundu ledusskapi sastīvēt. Pēc stundas 100 ml karsta ūdens izšķīdina otru želejas paciņu, padzesē, pārlej kūku un vienmērīgi izlīdzina. Liek vēl uz 2 stundām ledusskapī sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1301 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |