Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Siera kūkas |
Sastāvdaļas Sviests -200 g Pagatavošana Sasmalcina cepumus. Ņem tortes formu ar noņemamu malu un no cepumu masas veido tortes pamatni. (sanāk apmēram 1-1,5 cm biezs slānis). Liek ledusskapī vismaz uz stundu. Sagriež zemenes (300-350 g) uz pusēm un liek uz tortes pamatnes. Gatavo pildījumu. Izkausē želatīnu ūdens peldē. Iegūto masu lej formā, izlīdzina un liek ledusskapī uz 30 min. Sagriež atlikušās zemenes un banānus. Dekorē torti ar zemeņu un banānu ripiņām. Gatavo kūku liek ledusskapī, vismaz uz 2 stundām. Lai labi garšo!
| |
Skatījumu skaits: 455 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |