Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Siera kūkas |
Sastāvdaļas Pamatnei Pildījumam Virskārtai Filadelfijas siers - 100 g Pagatavošana Sasmalcina cepumus, pievieno izkausētu sviestu, samaisa. Pievieno sasmalcinātus riekstus un samaisa. Ber cepamajā formā, mazliet pieblietē. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 150°C apmēram 7-10 minūtes. Tikmēr pagatavo pildījumu. Sajauc Filadelfijas sieru un biezpienu, pievieno cukuru un ar karoti visu samaisa. Pievieno olas un ar karoti vēlreiz izmaisa. Ūdens peldē izkausē balto šokolādi un pievieno siera masai. Apviļā avenes miltos (lai nenogrimst) un pievieno siera masai. Visu samaisa un lej virsū izceptajai cepumu pamatnei. Liek cepties 150°C aptuveni stundu. Liek kūku dzesēties ledusskapī vismaz uz stundu. Tikmēr pagatavo virskārtu. Kad kūka un šokolādes masa dažas stundas atdzisusi ledusskapī, pagatavo krēmu virskārtai. Saputo sierus ar cukuru un pārsmērē torti. Tortes virskārtu dekorē ar sagrieztiem baltās šokolādes un aveņu masas gabaliņiem. Pa virsu liek svaigas avenes. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 574 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |