Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Siera kūkas |
Sastāvdaļas Pamatam Pildījumam Pagatavošana Sasmalcina cepumus, pievieno sviestu un samaisa. Klāj cepamajā formā ar noņemamām malām (22 cm). Liek uz 20 minūtēm ledusskapī. Pagatavo pildījumu. Biezpienu izberž caur sietiņu vai izmaļ gaļas mašīnā. Pievieno olas, cukuru un saputo. Tad pievieno iebiezināto pienu, vārīto iebiezināto pienu un samaisa. Beigās pievieno cieti un labi samaisa. Lej pildījumu cepamajā formā, liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 170°C apmēram 45 minūtes. Izceptajai tortei ļauj vēl uz 20 minūtes lēnām atdzist turpat izslēgtā cepeškrāsnī, nedaudz atverot durtiņas. Pēc tam torti izņem no cepeškrāsns, atdzesē pilnībā un pārkaisa ar kokosriekstu skaidiņām. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 872 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |