Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Siera kūkas |
Sastāvdaļas biezpiens - 500 g skābais krējums (20%) - 450 g Pagatavošana Sasmalcina cepumus, pievieno izkausētu sviestu un samaisa viendabīgu masu. Formā ar noņemamām malām klāj cepampapīru, liek cepumu masu, izlīdzina un nedaudz pieblietē. Liek uz 30 minūtēm ledusskapī sastīvēt. Želatīnam uzlej aukstu ūdeni un ļauj uzbriest. Krējumam pievieno iebiezināto pienu un saputo. Tad pievieno biezpienu un labi samaisa. Uzbriedināto želatīnu izkausē karstā ūdens peldē, nedaudz padzesē, pievieno biezpiena masai un labi samaisa. Beigās pievieno dzērvenes, samaisa un lej uz cepumu pamata. Liek ledusskapī uz 3-4 stundām sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1107 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |