Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Siera kūkas |
Sastāvdaļas Biskvītam Pildījumam Ogu kārtai Glazūrai Dekorēšanai Pagatavošana Sasmalcina cepumus, pievieno izkausētu sviestu, sasmalcinātas mandeles un samaisa. Cepamajā formā klāj cepampapīru, klāj cepumu masu un nedaudz pieblietē. Liek uz 15 minūtēm ledusskapī. Pagatavo pildījumu. Šokolādi izkausē karstā ūdens peldē. Krēmsieram pievieno cukuru, olas, vaniļas cukuru un saputo. Tad pievieno izkausēto šokolādi un samaisa. Beigās pievieno kartupeļu cieti, samaisa. 2/3 pildījuma klāj cepamajā formā. Zemenēm pievieno cukuru un sablendē. Lej uz pildījuma, izlīdzina. Klāj virsū atlikušo pildījumu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 45 minūtes. Kad kūka izcepusies, 300 g krējuma sakuļ ar 40 g cukura un vaniļas cukuru, pārlej kūku un cep vēl apmēram 7-10 minūtes. Izcepto kūku atdzesē, dekorē ar svaigām zemenēm un izkausētu šokolādi. Liek uz stundu ledusskapī sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 563 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |