Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Siera kūkas |
Siera torte "Kaprīze"
Sastāvdaļas Pamatam Pildījumam Pagatavošana Želatīnam uzlej 100 ml auksta ūdens un ļauj uzbriest. Cepumus salauž gabaliņos un sablendē. Izkausē sviestu, pievieno sasmalcinātajiem cepumiem un samaisa. Klāj cepumu masu tortes formā ar noņemamām malām un liek ledusskapī. Želatīnu izkausē karstā ūdens peldē un ļauj mazliet atdzist. Saldajam krējumam pieber cukuru un saputo.
Pievieno putukrējumu Maskarpone sieram un labi samaisa. Beigās pievieno izkausēto želatīnu un samaisa. Liek pildījumu uz cepumu pamata, izlīdzina un liek uz 4-5 stundām ledusskapī sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 710 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |