5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Siera kūkas

Siera torte "Kaprīze"

Sastāvdaļas

Pamatam
Selgas šokolādes cepumi - 300 g
sviests - 100 g

Pildījumam
saldais krējums - 200 ml
cukurs - 150 g
Maskarpone siers - 500 g
želatīns - 20 g

Pagatavošana

Želatīnam uzlej 100 ml auksta ūdens un ļauj uzbriest.

Cepumus salauž gabaliņos un sablendē.

Izkausē sviestu, pievieno sasmalcinātajiem cepumiem un samaisa.

Klāj cepumu masu tortes formā ar noņemamām malām un liek ledusskapī.

Želatīnu izkausē karstā ūdens peldē un ļauj mazliet atdzist.

Saldajam krējumam pieber cukuru un saputo.

 

Pievieno putukrējumu Maskarpone sieram un labi samaisa.

Beigās pievieno izkausēto želatīnu un samaisa.

Liek pildījumu uz cepumu pamata, izlīdzina un liek uz 4-5 stundām ledusskapī sastīvēt.

Lai labi garšo!

Kategorija: Siera kūkas | Pievienoja: egro (12.04.2019)
Skatījumu skaits: 644 | Atslēgvārdi: Siera kūkas | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0