Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Siera kūkas |
Sastāvdaļas Pamatnei Krēmam
Pagatavo pamatni. Sasmalcina cepumus. Pievieno musli ar šokolādi, izkausētu sviestu, laima sulu un samaisa. Ber cepamajā formā ar noņemamām malām un pieblietē. Pa virsu uzrīvē šokolādi. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 160ºC apmēram 10 minūtēm. Izcepto pamatni atdzesē. Tikmēr pagatavo krēmu. Uzbriedina želatīnu. Saputo saldo krējumu. Philadelfijas sieram pievieno iebiezināto pienu un saputo. Tad pievieno laimu sulu un samaisa. Uzbriedināto želatīnu izkausē karstā ūdens peldē, pievieno siera masai un samaisa. Beigās pievieno putukrējumu un samaisa. Krēmu klāj uz izceptās tortes pamatnes un izlīdzina. Liek vismaz uz 4 stundām ledusskapī sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 922 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |