Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Siera kūkas |
Sastāvdaļas sviests - 4 ēd.k. Pagatavošana Dāmu pirkstiņus sasmalcina, pievieno divas ēdamkarotes kafijas liķiera, izkausētu sviestu, samaisa un klāj cepamajā formā (23 cm). Pagatavo pildījumu. Mascarpone sieram pievieno biezpienu, cukuru, divas ēdamkarotes liķiera, olas un ar miksera lēnāko ātrumu saputo. Beigās iesijā miltus un samaisa. Klāj pildījumu uz cepumu pamata un vienmērīgi izlīdzina. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 40-45 minūtes. Cepeškrāsns apakšējā plauktā liek karstumizturīgu trauku ar ūdeni. Kad torte izcepusies, izslēdz cepeškrāsni, nedaudz atver durtiņas un ļauj 20 minūtes lēnām atdzist, lai kūka nenosēstos. Tad izņem no cepeškrāsns, atdzesē pilnībā un liek uz piecām stundām ledusskapī. Pirms pasniegšanas torti pārkaisa ar smalki sarīvētu šokolādi. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 789 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |