Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Šokolādes kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam Glazūrai valrieksti dekorēšanai Pagatavošana Olām pievieno cukuru, kakao un saputo. Pievieno krējumu, sodu, miltus un samaisa mīklu. Cepamo formu ietauko, pārkaisa ar miltiem un lej mīklu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 40-45 minūtes. Izcepto biskvītu atdzesē un pārgriež uz pusēm. Liek uz paplātes vienu biskvīta pusi, bagātīgi smērē iebiezināto pienu un liek virsū otru biskvītu. Gatavo glazūru. Liek katliņā sviestu, krējumu, cukuru, kakao un karsē karstā ūdens peldē, līdz veidojas viendabīga masa. Mazliet padzesē, pārlej torti un pārkaisa ar sasmalcinātiem valriekstiem. Liek uz pāris stundām ledusskapī sastīvēt. Lai labi garšo!
| |
Skatījumu skaits: 886 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |