Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Šokolādes kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Mīklai (2 biskvītiem) Krēmam Glazūrai Pagatavošana Gatavo mīklu. Pievieno olas un samaisa. Pievieno krējumu un samaisa. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, pievieno masai un sajauc ne pārāk biezu mīklu. Mīklu sadala divās daļās. Vienai daļai pievieno kakao un samaisa. Ņem cepamo formu, ietauko un formas viducī lej 2 ēdamkarotes kakao mīklas. Virsū lej 2 karotes gaišās mīklas. Tad kakao mīklu, un atkal gaišo. Tumšā - gaišā. No šī mīklas daudzuma iznāk divi biskvīti. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 30-35 minūtes. Tikmēr pagatavo krēmu. Apakšējo biskvītu smērē ar krēmu un liek virsū otru biskvītu. Ja vēlas, tad biskvītus var horizontāli pārgriezt uz pusēm, sanāks četri biskvīti un krēms labāk ievilksies. Bet labi izdodas arī ar diviem biskvītiem. Pagatavo glazūru. Torti pārsmērē ar kakao glazūru un pārkaisa ar pūdercukuru. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 495 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |