Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Šokolādes kūkas un pīrāgi |
Kanēļa kūka ar šokolādi
Sastāvdaļas Mīklai šokolāde - 225 g Dekorēšanai šokolāde - 50 g Pagatavošana Cepamajā formā klāj ar cepampapīru. Šokolādi un sviestu izkausē karsta ūdens peldē. Olu dzeltenumus saputo ar pusi no cukura un brendiju, baltumus ar otru pusi cukura. Olu dzeltenumus iemaisa šokolādes masā, pieliek kanēli, pamazām iecilā olu baltumus. Masu liek cepamformā, cep uzkarsētā cepeškrāsnī 160ºC apmēram 35 - 40 minūtes. Atdzisušu kūku izņem no formas, noņem cepampapīru, dekorē ar sarīvētu šokolādi un zemenēm, pārkaisa ar pūdercukuru. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 554 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |