Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Šokolādes kūkas un pīrāgi |
Sastāvdaļas Pamatnei Šokolādes krēms Pagatavošana Mandeles iepriekš (4 stundas) izmērcē ūdenī. Tad kārtīgi noskalo, pievieno kokosriekstu skaidiņas un sablendē. Pievieno kokosriekstu eļļu un samaisa. Kokosriekstu eļļas vietā var izmantot sviestu, tikai tad torte sanāks treknāka! Tortes formā klāj koksriekstu masu un, rūpīgi piespiežot, veido pamatni un maliņas. Liek ledusskapī dzesēties. Lej katliņā kokosriekstu eļļu, pievieno kakao pulveri, agaves sīrupu un, nepārtraukti maisot, karsē karstā ūdens peldē, līdz veidojas viendabīga masa. Agaves sīrupa vietā var izmantot arī kļavu sīrupu vai medu. Šokolādes krēmu brītiņu padzesē un lej kokosriekstu formā, izlīdzina un liek vismaz uz stundu ledusskapī sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 430 | | |
Komentāru kopskaits: 0 | |