5 piektdienas
Galvenā » Raksti » Piektdienas saldumi » Šokolādes kūkas un pīrāgi

Kraukšķīgā šokolādes kūka

Sastāvdaļas  

melnā šokolāde - 600 g
sviests - 120 g
Kellogs pārslas (divu veidu) - 100 g
zemesrieksti - 180 g
 
Pagatavošana 
 
200 gramus šokolādes izkausē karstā ūdens peldē. Pievieno 40 gramus sviesta un samaisa.
 
Pievieno 50 gramus Kellogs pārslas un samaisa.
 
Formā klāj cepampapīru un liek pirmo kārtu šokolādes masas. Liek ledusskapī sastīvēt.
 
Tad atkal izkausē 200 gramus šokolādes, pievieno 40 gramus sviesta un apceptus zemesriekstus, samaisa un liek formā uz pirmās kārtas. Liek ledusskapī sastīvēt.
 
Izkausē 200 gramus šokolādes, pievieno 40 gramus sviesta, Kellogs pārslas un samaisa. Klāj uz otrās kārtas un liek uz stundu ledusskapī.


Lai labi garšo!

Kategorija: Šokolādes kūkas un pīrāgi | Pievienoja: egro (28.02.2018)
Skatījumu skaits: 1059 | Atslēgvārdi: Šokolādes kūkas | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0